Conferentie ‘de winst van leiderschap in ethiek’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 22/03/2016
14:00 - 16:00

Locatie
de MalieToren


 VNO-NCW en MKB-Nederland brengen in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam een publicatie ‘Leiderschap in ethiek’ uit en organiseren er een conferentie hierover op dinsdag 22 maart.

Ethiek raakt aan de waarden waar een bedrijf of persoon voor staat en aan waardengedreven ondernemerschap. In onze steeds complexer wordende wereld is werk maken van ethiek van groot belang én het loont. Bedrijven, groot en klein, opereren vaak internationaal, met veel leveranciers en afnemers en krijgen met steeds meer belanghebbenden te maken. Dat biedt mogelijkheden als het gaat om nieuwe verdienmodellen, maar het is ook ingewikkeld. Waar wil je als bedrijf uiteindelijk voor staan en waar wil je op aanspreekbaar zijn? Door als bedrijf in ethiek te investeren levert het meer op dan dat het kost. En dat is winst. VNO-NCW en MKB-Nederland brengen in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam een publicatie ‘Leiderschap in ethiek’ uit en organiseren er een conferentie over.

Onder leiding van dagvoorzitter Esther van Rijswijk komen tal van inspirerende voorbeelden van ambitieuze ondernemers aan de orde hoe je in de praktijk met het thema aan de slag kunt. Wat zijn de do’s & don’ts?

Meer informatie/aanmelden

0