Climate Action Online Deep Dive – Corporate Carbon Footprint – NL

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/01/2022
10:00 - 12:30

Locatie
Online webinar


Doe mee om te begrijpen hoe u de broeikasgasemissies van uw bedrijf kunt meten. Hiervoor worden uw team, werkruimte, inkoop en bedrijfsvoering in de berekening meegenomen. Leer van onze laatste case studies en met praktische voorbeelden over hoe bedrijven een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot bereiken door middel van betrokkenheid van werknemers en de inkoop van hernieuwbare energie.

Om meer te weten te komen over de methodologie die wordt gebruikt bij het berekenen van een Corporate Carbon Footprint (CCF) om de bijbehorende uitstoot te verminderen en te compenseren, neem deel aan onze “ClimatePartner Online Deep Dive – Corporate Carbon Footprint”.

Dit zijn enkele van de onderwerpen die we tijdens de sessie zullen behandelen:

  • Principes van een CCF berekening volgens het Greenhouse Gas Protocol
  • Een overzicht van het dataverzamelingsproces
  • Hoe om te gaan met hiaten in de gegevens (bijv. emissies in gedeelde werkruimten of koelmiddelen) en de principes achter primaire en secundaire gegevens
  • Hoe om te gaan met verschillende samenwerkingsverbanden en operaties
  • Een live demo van ClimatePartner cloud-based software
  • Hoe hotspots te identificeren en CCF-resultaten te evalueren om reductiemaatregelen te onderbouwen
  • Hoe bereikt u CO2-neutraliteit op coöperatieniveau
  • Hoe een CO2-neutraal bedrijf u kan helpen klanten te werven, uw stakeholders te inspireren en u in staat stelt de impact van uw product op de klimaatverandering te compenseren

Deelname is gratis. Uw registratie zal worden beoordeeld door ClimatePartner en na goedkeuring ontvangt u een bevestigingsmail met de link om deel te nemen. Registreer ten minste 24 uur voor aanvang van uw sessie, zodat u voldoende tijd heeft om de bevestiging te ontvangen.

De ClimatePartner Online Academies en Deep Dives zijn over het algemeen gericht op vertegenwoordigers van bedrijven en niet op particulieren. Daarom vragen wij uw begrip voor het feit dat wij alleen inschrijvingen met een bedrijfsemailadres in behandeling kunnen nemen.

Gratis aanmelden

Share Button
0