Beyond Zero – inspiration to reverse climate change

Wanneer

28/10/2022    
13:00 - 16:00

Waar

Fontys
Rachelsmolen 1, Eindhoven, 5612 MA
Beyond Zero - inspiration to reverse climate change

We worden op dit moment dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van klimaatverandering en (energie)transities. Hoe ga jij hier als ondernemer, (toekomstig) professional en overheid mee om? Wat heb jij nodig om uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit op te pakken?

Tijdens het Experience Event Beyond Zero, op vrijdag 28 oktober, geven we je inspiratie en motivatie om met deze thema’s aan de slag te gaan! Deze Experience maakt onderdeel uit van de Dutch Design Week 2022.

Inspiratieboost

Het event biedt voor iedereen met klimaatambities een stevige inspiratieboost met de filmdocumentaire Beyond Zero en concrete handvatten om te versnellen in het klimaatwerk. Raak samen met jouw collega’s, leiders, (mede)studenten en/of klanten geïnspireerd door een uniek verhaal van een klimaatpionier!

Locatie

Fontys Rachelsmolen, Aula, R5, Eindhoven
Toegang gratis
Aanmelden via deze link

Programma

(het programma is in het Nederlands)

12.30 uur Inloop
13.00 uur Opening door Jifke Sol (Fontys Hogeschool lector Circulaire Transities)
13.10 uur Introductie door het platform 100 Months to Change
13.25 uur Bekijken documentaire Beyond Zero met korte pauze
15.10 uur In gesprek over de lessen uit de film
15.45 uur Afsluiting met drankje

Doel

Het versnellen van duurzaam en circulair doen én denken onder de deelnemers van het event. De documentaire en de inzichten van klimaatprofessionals, verbonden aan het platform 100 Months to Change, vormen daarbij het uitgangspunt. Met die inspiratie en motivatie kunnen transitie opgaves succesvol georganiseerd worden. Fontys draagt daaraan bij door studenten op te leiden tot duurzaamheidsprofessionals. Daarnaast bieden we vanuit diverse Fontys Centres of Expertise mkb’ers, overheden en burgers ondersteuning om duurzaam ondernemen mogelijk en financieel aantrekkelijk te maken.

Kaart wordt geladen...