Belevingssessie MBA programma Business & Sustainable Transitions

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 11/05/2021
16:00 - 18:30

Locatie
Online webinar


Met de Modulair Executive MBA van Nyenrode volg je een Executive MBA naast je baan en wanneer het jou uitkomt. Je ontwikkelt je leiderschapsvaardigheden en groeit persoonlijk en professioneel in de materie van bedrijfskunde en management. Door de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende tracks binnen dit modulaire MBA: Business & IT, Business & Sustainable Transitions en Public & Private, werk je tevens aan zaken die het best aansluiten bij jouw werk en ambities.

Bewust nadenken over duurzaamheid en bedrijfsstrategie

Je wilt je dagelijkse bedrijfsvoering combineren met het realiseren van maatschappelijke impact. Maar hoe ga je vanuit zakelijk perspectief om met de wereldproblematiek omtrent klimaat, energie en voeding? Met het oog op de toekomst is het van belang om jezelf te blijven ontwikkelen.

Belevingssessie Modulair Executive MBA | 11 mei 2021

Wil je meer weten over de Modulair Executive MBA van Nyenrode? En al je vragen live via de chat stellen? Neem dan deel aan onze online belevingssessie op 11 mei aanstaande. Zo kan je zonder naar Nyenrode te komen toch informatie inwinnen over deze modulaire vorm van de Executive MBA.

Wat kan je verwachten

Je komt in deze online sessie alles te weten over het programma, maakt kennis met de MBA-staf en kan live al je vragen kwijt. Niet alleen aan onze programma-adviseurs, maar ook aan onze alumni en huidige deelnemers; zij weten namelijk als geen ander hoe het is om dit programma bij Nyenrode te volgen. Daarnaast neem je online deel aan een interactief college van één van onze kerndocenten.

Meld je hier aan!

0