QM-talk: geloofwaardig communiceren over duurzaamheid

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/03/2019
15:30 - 18:00

Locatie
The Greenhouse


Is jouw merk klaar voor meer transparantie over duurzaamheid?

Als voedselmerk neem je diverse maatregelen om te verduurzamen. De grote uitdaging is echter om consumenten te overtuigen van de inspanningen die je als producent doet om de duurzaamheid van je producten te verbeteren. Een keurmerk speelt hierbij een belangrijke rol, maar is vaak niet meer voldoende om je als merk echt te onderscheiden.

De tijd is daarom rijp voor vernieuwing in de manier van communiceren over duurzaamheid.

Questionmark nodigt marketeers en duurzaamheidsmanagers van voedselmerken, retailers en experts uit om te verkennen welke kansen transparantie biedt bij het communiceren over duurzaamheid. Hoe onderscheidend is duurzaamheid? Wat maakt communiceren hierover geloofwaardig? Wat zijn de nieuwste consumenteninzichten?

Vanwege grote interesse organiseren we een 2e sessie: op donderdag 14 maart organiseert QM intelligence een tweede QM-Talk over transparantie over duurzaamheid. Een rondetafelgesprek om inspiratie op te doen, ervaringen te delen en je netwerk uit te bouwen.

Raak geïnspireerd over hoe je in duurzaamheid transparantie kunt gebruiken voor meer geloofwaardigheid en stuur een mail naar marit@thequestionmark.org

Deelname is gratis.

 

0