ESAA bijeenkomst “De Feel-good factor: over purpose, waarden en geluk”

Wanneer

09/02/2017    
17:00 - 22:00

Waar

De Nieuwe Poort
Weena 711, Rotterdam, 3013 AM
ESAA bijeenkomst “De Feel-good factor: over purpose, waarden en geluk"

Het Executive Program Corporate Social Responsibility organiseert een voorlichtingsbijeenkomst & terugkomavond over het onderwerp: “De Feel-good factor: over purpose, waarden en geluk”.

Op deze avond verwelkomen wij graag zowel nieuwe deelnemers, huidige deelnemers en onze Alumni. Voor- en na het plenaire programma is er ruim gelegenheid om te netwerken en met deelnemers en alumni van gedachten te wisselen over hun ervaringen met de opleiding.

Programma

17.00 uur Ontvangst met koffie/thee

17.30 uur Inleidend college en uitleg over het programma CSR (Dr. Karen Maas, Program Director)

18.30 uur Ontvangst gezamenlijke broodjes maaltijd

19.30 uur Aanvang plenaire sessie De Feel-good factor: over purpose, waarden en geluk”

Dr. Esther Sluijs
Esther Sluijs is de schrijfster van het recent uitgekomen boek De Feel-Good factor. Zij is expert op het gebied van marketing, gedragspsychologie en verandermanagement. Na een internationale carrière in strategische market is ze werkzaam als zelfstandig adviseur en coach.

Drs. Guy van Liemt RM
Drs. Guy van Liemt Is bedrijfseconoom en executive director EHERO (Erasmus Happiness Economics Research Organisation). Hij heeft zitting in verschillende adviesraden, adviseert diverse grote ondernemingen en verzorgt lezingen onder meer over de rol van purpose binnen organisaties.

21.00 uur Afsluitende borrel

Aanmelden

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Inschrijven graag via een mailtje naar: vandenbergh@ese.eur.nl Vermeldt in de mail uw naam, emailadres en telefoonnummer.

Kaart wordt geladen...