Sustainalize partnernieuws

Sustainalize is hét boutique adviesbureau voor duurzaam ondernemen.  Een divers getalenteerd team van professionals staat klaar om te werken aan uw MVO-project. Een strategische visie voor lange termijn waardecreatie? Een transparant jaarverslag waarmee u uw stakeholders echt bereikt? Een goede score op de Dow Jones Sustainability Index en de Transparantiebenchmark? Aan de slag met de Sustainable Development Goals (SDGs)? Een waardecreatiemodel ontwikkelen en de impact kwantificeren? Wij vinden het net zo leuk om mee te denken over die ene belangrijke zin in uw jaarverslag als over het perspectief voor uw organisatie in het jaar 2030.

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, actuele blogs en evenementen die we organiseren? Abonneer dan op onze periodieke nieuwsbrief!

Actueel nieuws

Seminar 'Trends & practices in non-financial reporting' - Sustainalize & ABN AMRO

Jaarlijks seminar over trends & practices in non-financial reporting georganiseerd door adviesbureau Sustainalize en ABN AMRO. Nadere informatie volgt.

Lees meer

Voor de Nederlandse ondernemer blijft duurzaam zakendoen in ontwikkelingslanden een uitdaging

Nederlandse ondernemers die zakendoen in ontwikkelingslanden zien veel winstkansen voor hun bedrijf. Daarnaast willen ze steeds vaker positief bijdragen aan de lokale maatschappij, maar ze vinden het lastig om dat concreet te maken. Dit blijkt ...

Lees meer

Meer nieuws vanuit Sustainalize